Help & Contact

Wachtwoord vergeten?
Uw wachtwoord opvragen gaat heel eenvoudig door te klikken op de knop 'inloggen' rechtsboven. Onder de gebruikersnaam en wachtwoord ziet u de link 'wachtwoord vergeten'. Vul uw emailadres in om een nieuw wachtwoord te ontvangen per mail.

Vragen? Neem contact op met onze servicedesk
Voor vragen over o.a. inloggen, facturatie of abonnementen neemt u contact op met onze servicedesk door te bellen naar 070-378 98 80 of mail.

Inhoudelijke vraag? Stel deze aan onze redactie
Wij streven ernaar om deze kennisbank zo goed mogelijk aan te passen aan uw wensen. Uw inhoudelijke vragen en/of opmerkingen zijn bijzonder welkom. U kunt hierover contact opnemen met onze redactie.

De kennisbank op proef?
De informatie op Stapel & De Koning is alleen toegankelijk voor abonnees. Wilt u meer informatie over de kennisbank, een vrijblijvende productdemonstratie of een proefabonnement? Neemt u dan contact op via 070-378 98 80 of stuur een mail.

Koninklijke Marechaussee wil meer controle kleine vliegvelden

Nederland kent elf kleine luchthavens die gevoelig zijn voor mensensmokkel en drugshandel. Een woordvoerder van de marechaussee geeft aan dat de controle op de kleine vliegvelden ‘te wensen overlaat’. Overheidsdiensten zijn volgens de woordvoerder niet standaard aanwezig, waardoor de aard en omvang van de criminaliteit lastig is vast te stellen.

Lees verder